Värme och vatten

Värmepump

Hur mår din värmepump egentligen? När vi utför värmepumpsservice inspekterar vi allting så att allt i värmepumpen fungerar precis som det ska. Är det någon del i värmepumpssystemet som inte funktionerar byts den delen ut.

Vi optimerar värmepumpens inställningar så att värmen i huset eller fastigheten blir så optimal som absolut möjligt. Återkommande värmepumpsservice gör att du sänker värmekostnaderna, dessutom minimeras risken för driftstopp. Vi utför kylarbete enligt INCERT.

När det gäller reservdelar för  värmepumpar, i samband med service och reparationer, använder vi beprövade komponenter. Allt för att säkerställa en varaktig driftsäkerhet.
tjanster1tjanster1
tjanster1
Vi erbjuder akutservice och förebyggande underhåll kring Båstad, Markaryd och Laholm i bostadshus, villor, industrier och anläggningar. Nibe värmepumpsysstem; luft/luft värmepumpar, luft/vatten värmepumpar, fastighetsvärmepumpar och bergvärmepumpar är snäll mot miljön och dessutom kostnadseffektivt.

De olika värmepumpssystem framställer energi från varierande värmekällor på olika vis exempelvis hämtar bergvärmepumpen bergvärme från berggrunden och frånluftspumparna luft/luft värmepumpen och luft/vatten värmepumpen från luften vi har omkring oss.

För olika sorters fastigheter installerar vi in rätt sorts fastighetsvärmepump. Alla Nibes värmepumparna som vi monterar i Båstad, Laholm och Markaryd blir rätt dimensionerade, injusterade där råd och service alltid finns snabbt tillgängligt för både privatpersoner och företag.